تهران، شادآباد

سبد خرید

نازل مه پاش

نازل‌ مه پاش، قطعه‌ای برای اسپری کردن آب است که در فرایند مه پاشی، جریان آب  با فشار زیاد از آن خارج می‌‌شود و به قطرات کوچک آب و مه تبدیل می‌گردد.

نازل کم فشار

مه پاش کم فشار دستگاهی است که با استفاده از فشار کمتر، آب را به ذرات ریز تبدیل می‌کند. این سیستم‌ معمولاً به کمک «نازل مه پاش کم فشار» کاربردهای خانگی، باغبانی و فضاهای کوچکتر مانند حیاط‌ها و گلخانه‌های کوچک استفاده می‌شوند.

نازل پر فشار(فشارقوی)

مه پاش پرفشار،  آب یا سایر مایعات را با استفاده از فشار بالا، به ذرات بسیار ریز تبدیل کرده و به شکل مه از «نازل‌ مه پاش پرفشار» خارج می‌کند. این وسیله برای کاربردهای مختلفی مانند خنک‌سازی فضاهای باز، کنترل گرد و غبار، رطوبت‌دهی در گلخانه‌ها و ایجاد جلوه‌های بصری در پارک‌ها و نمایشگاه‌ها استفاده می‌شود.

 

یکی از لوازمی که برای آبیاری و خنک‌سازی محیط‌های باز و سرپوشیده  کاربرد فراوانی دارد، مه پاش نام دارد. مه پاش‌ها، مایعات را که عمدتاً «آب» هستند به دانه‌های بسیار ریز و مه مانند تبدیل و در هوا پخش می‌کنند.

سیستم مه پاش عمدتاً برای اهداف زیادی مانند خنک‌سازی، رطوبت‌رسانی، کاهش گردوغبار، ازبین‌بردن بوهای نامطبوع، دفع حشرات موذی و غیره به کار می‌روند. مه‌پاش‌ از دو قسمت تشکیل شده‌است:

پایه و نازل مه پاش که در ادامه به نازل‌های مه پاش می‌پردازیم. ااما قبل از آن با انواع این وسیله آشنا می‌شویم.

1. مه پاش پر فشار

مه پاش پرفشار،  آب یا سایر مایعات را با استفاده از فشار بالا، به ذرات بسیار ریز تبدیل کرده و به شکل مه از «نازل‌ مه پاش پرفشار» خارج می‌کند. این وسیله برای کاربردهای مختلفی مانند خنک‌سازی فضاهای باز، کنترل گرد و غبار، رطوبت‌دهی در گلخانه‌ها و ایجاد جلوه‌های بصری در پارک‌ها و نمایشگاه‌ها استفاده می‌شود. مه پاش پرفشار می‌تواند با ایجاد ذرات ریز آب که به سرعت تبخیر می‌شوند، دما را کاهش و رطوبت محیط را افزایش دهد، بدون اینکه جایی خیس شود.

2. مه پاش کم فشار

مه پاش کم فشار دستگاهی است که با استفاده از فشار کمتر، آب را به ذرات ریز تبدیل می‌کند. این سیستم‌ معمولاً به کمک «نازل مه پاش کم فشار» کاربردهای خانگی، باغبانی و فضاهای کوچکتر مانند حیاط‌ها و گلخانه‌های کوچک استفاده می‌شوند.

مه پاش کم فشار محیط را خنک کرده و رطوبت را افزایش دهد، اما با فشار کمتری نسبت به مه پاش پرفشار کار می‌کند. معمولاً پس از استفاده از مه پاش کم فشار، قطرات آب بر روی زمین یا اجسام می‌چکد و این مورد از مهم‌ترین تفاوت‌های مه پاش پرفشار و کم فشار تلقی می‌شود.

نازل مه پاش پلاستیکی

نازل‌ مه پاش چیست؟

نازل‌ مه پاش، قطعه‌ای برای اسپری کردن آب است که در فرایند مه پاشی، جریان آب  با فشار زیاد از آن خارج می‌‌شود و به قطرات کوچک آب و مه تبدیل می‌گردد.

باتوجه‌به سرعت  و فشار آب، لازم است که نازل‌های پاش بتوانند میزان جریان آب را به خوبی کنترل کنند، پس با توجه به این عملکرد نتیجه می‌گیریم که نازل‌های مه پاش باید از کیفیت بالایی برخوردار باشند تا بر اثر فشار آب نشکنند.

البته لازم به ذکر است که اگر از نازل مه پاش پلاستیکی استفاده می‌کنید، از متریالی ساخته شده باشد که دارای مقاومت بالایی در برابر فشار آب داشته باشد. به عبارت دیگر به راحتی نشکند و یا دچار ترک خوردن نشود.انواع نازل مه پاش پلاستیکی که از شرکت پارس صنعت تهیه میکنید همگی دارای کیفیت و مقاومت بسیار بالایی هستند که خیال شمارا از بابت طول عمر کارکرد محصول، راحت میکنند.

نازل های مه پاش کاربردهای زیادی دارد اما بیشترین مصرف آن برای آبیاری زمین‌های کشاورزی و یا گلخانه‌های معمولی و هیدروپونیک قلمداد می‌شود.

از مه‌پاش‌ ها برای خنک‌سازی حیاط، تراس، روف گاردن و به طور کلی مه سازی در فضاهای باز خانه، باغ و ویلا بسیار استفاده می‌کنند.

نازل مه پاش پرفشار 20 میکرون

انواع نازل‌ مه پاش

نازل‌های مه‌پاش، قطعات کوچکی هستند برای پراکندن و پودر کردن آب استفاده می‌شوند. معمولاً نازل‌ مه پاش از دو جنس ساخته می‌شوند.

  • نازل مه پاش فلزی
  • نازل مه پاش پلاستیکی (پلیمری)

برای خرید نازل‌ مه پاش باید به کارایی آن در محیط موردنظر توجه کرد.

1. نازل‌ مه پاش پلاستیکی

نازل مه پاش پلاستیکی جز نازل‌های کم فشار هستند که تحمل 2 تا 4 بار فشار آب شهری را دارند. این نوع نازل‌ها معمولاً برای مصارف خانگی مناسب هستند.

2. نازل‌ مه پاش فلزی

نازل مه پاش فلزی از جنس برنجی و استیل هستند که در مقابل زنگ زدگی مقاوم هستند. بیشتر برای مصارف صنعتی و کشاورزی به کار برده می‌شوند.

نازل‌های مه پاش به سایزهای مختلفی هم طبقه‌بندی می‌شوند که از تفاوت اندازه قطره‌های آب خارج شده از آن نشئت می‌گیرند. قطره‌های آب خارج شده از مه پاش معمولاً سایزی بین 10 تا 1000 میکرون دارند.

آبیاری گیاهان همیشه با ترفندهایی همراه بوده از آبیاری کرتی (غرقابی) گرفته تا آبیاری جویچه‌ای و امروزه این فرایند  با کمک مه‌پاش‌ها رنگ و بوی تازه‌ای به خود گرفته است. در این میان نازل مه ‌پاش نقطه عطف آبیاری و رطوبت‌رسانی است که با شکستن قطرات آب به مه در این پروسه کمک می‌کند.

 

کاربرد نازل‌ مه پاش

از نازل‌ مه پاش پلاستیکی و فلزی در صنایع مختلفی استفاده می‌کنند که در ادامه به آنها می‌پردازیم:

مرغداری‌ (مه پاش مرغداری)ساختمان‌های در حال ساخت (کاهش گردوغبار)
گاوداری (مه پاش گاوداری)حیاط، تراس، روف‌گاردن‌ها(مه پاش روف گاردن)
رستوران (مه پاش رستورانی)صنایع نفت و پتروشیمی
کافی شاپ (مه پاش کافی شاپ)استخرها

قیمت انواع نازل‌ مه پاش

قیمت نازل‌ مه پاش بر اساس جنس آن تعیین می‌شود به طور مثال نازل مه پاش پلاستیکی قیمت پایین‌تری و نازل فلزی از جنس برنج قیمت بیشتری را دارد.

نکته‌ای که باید در خرید نازل مه پاش از جمله نازل مه پاش پلاستیکی  در نظر بگیرید توجه به موارد مصرف آن است.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]