
امروزه کشت علوفه هیدروپونیک در سطح جهان جایگاه ویژهای دارد و این نوع کشت به دلیل بهره اقتصادی فراوانی که دارد مورد توجه قرار گرفته است. دامداران یا کشاورزانی که به دلایل مختلف از جمله کمبود آب، نداشتن زمین زراعی، کاهش هزینه علوفه برای دام و همچنین به روش کشت بدون خاک علاقهمند هستند؛ باید این کشت علوفه هیدروپونیک را یاد بگیرند.
ما در این مقاله بر آن شدیم تا مراحل آموزش کشت و تولید علوفه هیدروپونیک از 0 تا 100 را به صورتی ساده و آسان بیان کنیم تا در پایان بتوانید این نوع کشت را عملی کنید و همچنین به دوستانتان هم آموزش دهید. پس با حوصله و کمی صبر، گام به گام با ما همراه شوید.
هیدروپونیک روشی نوآورانه برای تولید محصولات کشاورزی است که بدون خاک و با کمترین مقدار آب رشد میکنند. مفهوم هیدروپونیک به زبان ساده یعنی هرآنچه از انواع علوفه و سبزیجات که با استفاده از خاک و زمین زراعی کشت میشود را میتوان چندبرابر بدون خاک و بدون داشتن زمین زراعی به دست آورد.
(برای اطلاعات بیشتر راجع به مزایا و معایب کشت علوفه هیدروپونیک کلیک کنید)
کشت علوفه هیدروپونیک یکی از روشهای مدرن کشاورزی برای نجات صنعت دامداری است که امروزه در بسیاری از نقاط جهان با چالشهای زیادی برای تولید علوفه روبرو شده است.
برخی از مزایای کشت علوفه هیدروپونیک:
1. از نظر اقتصادی به صرفه است.
2. تولید علوفه برای دامداران ارزان قیمت خواهد بود.
3. در تمام فصول سال میتوانید کشت علوفه هیدروپونیک را داشته باشید.
4. علوفه تولید شده با روش هیدروپونیک کیفیت بالایی دارد.
5. علوفه هیدروپونیک بسیار خوش خوراک است.
6. باعث افزایش سیستم ایمنی و سلامت دام میشود.
کشت هیدروپونیک هم مانند هر کشت دیگری هزینههای تولید مختص به خودش را دارد، بیشترین هزینه در بخش کشت هیدروپونیک مربوط به راه اندازی اولیه سازه و تجهیزات آن است، ولی بعد از راه اندازی هزینهای جز آب و برق ندارد و هزینه کارگری و تهیه بذر آن در مقایسه با کشت سنتی از بسیار کمتر است.
2. تولید علوفه برای دامداران ارزان قیمت خواهد بود.
هزینههای تولید شده در روش هیدروپونیک تا 90 درصد نسبت به علوفه سنتی کاهش مییابد در نتیجه علوفه ارزان قیمتتری با ارزش غذایی بالاتر در اختیار دامدار قرار خواهد گرفت.
یکی دیگر از مزایای کشت علوفه هیدروپونیک این است که محدود به یک فصل از سال نیست و در تمامی فصول سال میتوانید انواع علوفه را کشت کنید.
یکی از مشکلات مهم دامداران، تهیه علوفه تازه در همه فصول سال است که این مشکل با روش هیدروپونیک حل شده است. زیرا امکان کشت علوفه در همه شرایط جوی و در تمام طول سال وجود دارد.
به طورکلی، کیفیت محصولات تولید شده به روش هیدروپونیک بسیار بالاتر از محصولات کشت شده به روش سنتی است. به عبارت دیگر با
صرف انرژی و هزینه کمتر میتوانید علوفه باکیفیتتری را در گلخانه کشت علوفه هیدروپونیک تولید نمایید.
کیفیت علوفه هیدروپونیک به علت حذف سموم کشاورزی بسیار بالاتر از علوفه سنتی است.
5. علوفه هیدروپونیک برای دام بسیار خوش خوراک است.
به علت طعم شیرین علوفه هیدروپونیک . همچنین استفاده از تمامی قسمتهای آن اعم از ریشه، ساقه و … برای دام بسیار مطلوب است.
6. باعث افزایش سیستم ایمنی و سلامت دام میشود.
علوفه هیدروپونیک به مقدار زیادی ویتامین C دارد که در علوفه خشک وجود ندارد. ویتامین C در افزایش سیستم ایمنی بدن دام کمک زیادی میکند و هزینههای دامپزشکی را کاهش میدهد.
احتمالاً تاکنون با مزایا و ویژگیهای کشاورزی هیدروپونیک آشنا شدهاید؛ پس وقت آن رسیده است که به دنبال آموزش این روش جذاب باشیم. بهترین مثال عینی در مورد آموزش کشت علوفه هیدروپونیک همان سبزه عید است که امروز با استفاده از تکنولوژی مدرن در سطحی بزرگتر برای تولید علوفه انجام میشود.
برای کشت علوفه هیدروپونیک، ۵ مرحله اساسی لازم است؛ این مراحل عبارتند از:
اولین کاری که برای کشت هیدروپونیک باید انجام دهید، خرید و آمادهسازی تجهیزات است! برای این نوع کشت بر خلاف کشت سنتی به تجهیزات سنگین از جمله تراکتور، ماشین درو، زمین زراعی و غیره نیاز نداریم. از جمله تجهیزات مورد نیاز میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
متراژ آن باید براساس تولید روزانه علوفه هیدروپونیک برای دامداری باشد. گلخانه، کانکس و سالن سرپوشیده سه بستر کشت مناسب برای کشت علوفه هیدروپونیک است.
در بین این سه بستر کشت، سالن سرپوشیده مناسبتر است.
علوفه هیدروپونیک در سینی که دارای روزنههای ریز یرای تخلیه آب است، رشد میکند. سینی علوفه هیدروپونیک از جنس محکم و غیر فلزی است تا در اثر رطوبت دچار زنگ زدگی نشود.
از دیگر ویژگیهای سینی کشت مناسب میتوان به دارا بودن مواد اولیه باکیفیت، استحکام بالا، قابلیت حل نشدن در آب، ابعاد و قالب مناسب، روزنههای کافی برای تخلیه آب اضافی و … اشاره کرد.
علوفه هیدروپونیک با استفاده از نورهای مصنوعی پرورش داده میشود و در گلخانه علوفه از نور رشد علوفه هیدروپونیک به صورت مصنوعی استفاده میشود.
برای رشد علوفه هیدروپونیک، برخلاف باور عموم نیازی به نورهای فول اسپکتروم نمیباشد. زیرا قیمت این نورها بسیار زیاد است و همچنین ازآنجاییکه علوفه هیدرپونیک در مدت 7 روز به مرحله برداشت میرسد، نیازی به نورهای فول اسپکتروم ندارد.
در گلخانه علوفه هیدروپونیک، گرما و سرما با استفاده از هیتر و سایر سیستمهای برودتی با توجه به اقلیم آب و هوایی استفاده میشود و برای تهویه هوا نیز از فن استفاده میشود.
بذر مناسب باید قوه نامیه بالایی داشته باشد که این خاصیت ناشی از عدم ماندگی بذر و رعایت خواب بذر (دوره خواب بذر از زمان برداشت بذر تا استفاده آن)، همچنین بذرها سالم باشند و بذرهای نیم دانه استفاده نشود.
بذر مناسب بهتر است به روش کشت آبی، پرورش داده شود و فاقد قارچکش و سم باشد.
در کنار خرید تجهیزات مورد نیاز باید سالن و محوطه کشت را آماده کنید و شرایط آبیاری و نور را نیز مهیا سازید.
سالن کشت باید دارای عایق گرما و رطوبت در سقف و کف باشد و قابلیت شستشو هم داشته باشد.
همچنین در سالن کشت باید به این نکته توجه کنید که سینیهای کشت علوفه در جای مناسب قرار بگیرند. رعایت فاصله بین طبقات و نحوه چیدمان در داخل سالن کشت بسیار مهم است زیرا به استفاده بهینه از سالن کشت علوفه هیدروپونیک منجر میشود.
با توجه به متراژ سالن نحوه تهویه و آبرسانی نیز بسیار مهم است.
سینی کشت علوفه هیدروپونیک پارس صنعت علاوه بر استحکام بالا از وزن کمی نیز برخوردار است. به همین دلیل، حمل و نقل آن نیز راحتتر است.
از بین لوازم و تجهیزات گلخانهای، کیفیت سینیها میتوانند بازدهی کشت علوفه را افزایش داده و هزینهها را به مراتب کاهش دهند. علاوه بر آن، نحوه طراحی حفرهها، شیارها و سیستم زهکشی در سینی کشت علوفه بسیار مهم است. به همین دلیل، برای خرید این سینیها بهتر است نهایت دقت را داشته باشید.
پس از قراردادن بذرها در سینی علوفه هیدروپونیک، آنها را به طور یکنواخت روی سینی پهن کنید و سپس روی قفسه قرار دهید.
مقدار بذرها در سینی کشت علوفه هیدروپونیک با توجه به ظرفیت سینی و مصرف دام است. همچنین دقت کنید که آبیاری بیش از حد بذرها در مراحل جوانهزنی باعث گندیدگی و خراب شدن آنها میشود.
شرکت پارس صنعت با در اختیار گذاشتن کنترلر هوشمند گلخانه هیدروپونیک که آبیاری بذرها را به صورت اتوماتیک و استاندارد انجام میدهد، کار را برای تولیدکنندگان راحت کرده است.
بعد از انجام امور اولیه برای آمادهسازی بذر برای قرارگرفتن در سینیها در داخل طبقات، نوبت به آبیاری میرسد. آبیاری بذرها با انواع مه پاش است و برای این کار بایدحتماً نوع بذر را نیز در نظر بگیرید و با افراد باتجربه مشورت کنید.
آبیاری بذرها به اقلیم آب و هوایی، نوع گلخانه علوفه هیدروپونیک بستگی دارد
برای دیدن محصولات آبیاری به صفحه «خرید لوله و اتصالات» و «خرید مه پاش» مراجعه فرمایید.
برداشت علوفه بعد از بازه زمانی حدود 7 روز است. برداشت محصول به نوع دام بستگی دارد. به طور مثال برای گاوهای شیری به علت استفاده از شیره ریشه، این زمان کمتر از 7 روز است. همچنین برای طیور نیز این زمان به روز 3 یا 4 تقلیل مییابد.
درواقع به علت اینکه علوفه هیدروپونیک در خاک رشد نمیکند، بعد از مدت مذکور ارزش غذایی خود را از دست میدهد.
میزان برداشت علوفه برای یک اتاق کشت 100 متر مربعی حدوداً 1 تن به صورت روزانه است که بستگی به طول عرض و ارتفاع سالن نیز دارد.
بر خلاف روش سنتی، حتی ریشه علوفه هم برای دامها قابل استفاده است و با اطمینان میتوان گفت کشت علوفه هیدروپونیک هیچ گونه دور ریزی ندارد و از هر کیلو بذر کاشته شده میتوان تا حدود هفت برابر علوفه برداشت کرد که بستگی به نوع بذر دارد.
نکته مهم در برداشت محصولات علوفه هیدروپونیک، قطع آبیاری به مدت ۳ ساعت قبل از برداشت علوفه تازه است. زیرا به دلیل حفظ مسائل بهداشتی بهتر است علوفه فاقد آب و رطوبت باشد.
اگر به روش کشت علوفه هیدروپونیک نگاهی بیندازیم، شاید بسیار ساده به نظر بیاید اماهمانطور که میدانید دقت در فرایند خرید و نصب لوازم و همچنین توجه به توصیههای کارشناسان این حوزه از مهمترین مسائل در تولید علوفه باکیفیت است.
اگر شما نیز در ابتدای راه اندازی علوفه هیدروپونیک هستید و یا برای ارتقاء گلخانه خود نیاز به راهنمایی دارید، کارشناسان ما در پارس صنعت آماده هرگونه مشاوره حضوری و تلفنی با شما عزیزان هستند.
هزینه مشاوره گلخانه علوفه هیدروپونیک در مجموعه پارس صنعت بهازای 60 دقیقه زمان در نظر گرفته شده است که این مبلغ برای 45 دقیقه مشاوره و 15 دقیقه رایگان برای سؤالات مشتریان عزیز قرار داده شده است.
کارشناسان شرکت پارس صنعت برای علاقهمندان به کشت علوفه هیدروپونیک، سازهای طراحی کردهاند که قابلیت جدا سازی قطعات آن جهت حمل و نقل آسان و جابجایی میباشد . از دیگر قابلیتهای این سازه این است که در صورت نیاز به افزایش تولید علوفه، این سازه قابلیت اضافه شدن و مونتاژ شدن را دارد.
سازه کشت علوفه هیدروپونیک شرکت پارس صنعت نمونهای از یک سالن کشت در مقیاس کوچک است.
سازه کشت هیدروپونیک، برای کسانی که در متراژهای کوچک قصد شروع را دارند و یا در ابتدای مسیر برای آموزش این نوع کشت بدون خاک هستند، بسیار مناسب است.
این سازه آلومینیومی طوری طراحی شده است که حداکثر استفاده با بهترین چیدمان سینی کشت علوفه هیدروپونیک را فراهم کند و به علت سبکی وزن آن، به راحتی قابل جابهجایی است.
شرکت پارس صنعت در جهت راحتی علاقهمندان به کشت علوفه هیدروپونیک، پکیجی را طراحی کرده که شامل مزایایی همچون مشاوره رایگان، تهیه لوازم و تجهیزات علوفه هیدروپونیک باکیفیت بالا و قیمت مناسب، آموزش کشت علوفه هیدروپونیک و بازدید حضوری از بسترهای کشت علوفه هیدروپونیک شما عزیزان میباشد.
پکیج راهاندازی گلخانه علوفه هیدروپونیک 0 تا 100، مناسب کسانی است که هیچگونه اطلاعی در مورد این روش کشت ندارند و یا اطلاعاتشان نسبت به کشت هیدروپونیک کافی نیست.
امروزه کشت علوفه بدون خاک یا روش هیدروپونیک به علت صرفه اقتصادی فراوانی که دارد و اینکه میتوان در تمام فصول سال علف مورد نیاز دامها را تأمین کرد با استقبال خوبی روبرو شده است.
این روش برای کاشت تمام علوفهها که از نظر اقتصادی توجیه دارند مانند گندم، جو و … و همچنین انواع سبزیجات (گوجه فرنگی، خیار، فلفل، کاهو، ریحان، تره، جعفری و…) و گیاهان زینتی (رزها، گلهای پیازدار، گیاهان دارای شاخ و برگ) قابل استفاده است.
کارشناسان ما با بهرهگیری از دانش روز دنیا در زمینه کشت علوفه هیدروپونیک و تجربیات زیاد در این زمینه همهروزه در خدمت شما عزیزان هستند. برای اطلاع از قیمت لوازم و تجهیزات تأمین تجهیزات و لوازم مورد نیاز کشت علوفه هیدروپونیک، سازه کشت علوفه هیدروپونیک، مه پاش، تهیه بذر مناسب و همچنین مشاوره رایگان میتوانید با شماره ۰۹۹۳۵۷۰۶۷۴۷ تماس بگیرید.
پارس صنعت در تمام مسیر کشت سبز هیدروپونیک در کنار شما میماند.
آموزش برای کشت علوفه هیدروپونیک یا آموزش کشت علوفه سبز برای چهارفصل را میتوان راهی برای نجات سیاره زمین دانست. در واقع با کشت علوفه هیدروپونیک پیش به سوی زمینی سبز و عاری ازآلودگیهای زیست محیطی میرویم که سودآوری زیادی برای صنعت دامداری دارد.
سؤالات متداول:
جواب این سؤال در صورت استفاده درست از علوفه هیدروپونیک بله است. علوفه هیدروپونیک نهتنها بیخطر است بلکه اگر بر اساس استراتژی و نظریات دامپزشک به مصرف دام برسد بسیار مفید خواهد بود.
واردکردن علوفه هیدروپونیک در جیره غذایی باید بر اساس فرمولی که توسط دامپزشک مخصوص دام انجام گیرد.
قطعاً علوفه هیدروپونیک باید براساس نظر دامپزشک و دامدار باشد و در کنار علوفه خشک تا 70 درصد میتوان از این نوع علوفه استفاده کرد.
مفید بودن علوفه هیدروپونیک برای گاوهای شیری، بستگی به نوع بذر دارد. در میان بذرهای مناسب برای علوفه هیدروپونیک، بذر جو پرکاربردترین است و بسیار مفید است. زیرا از التهابات معده گاو که بیماری خطرناکی است، جلوگیری میکند.
همچنین ازآنجاییکه علوفه هیدروپونیک ارگانیک است و از کودهای شیمیایی برای پرورش آن استفاده نمیشود برای گاوها بسیار مفید است و به افزایش شیردهی آنها کمک میکند.
علوفه هیدروپونیک نسبت به علوفه خشک مزایای تغذیهای زیادی دارد اما علوفه خشک نیز ارزشهای غذایی مخصوص به خود را دارد.
شاید مهمترین مزیت کشت هیدروپونیک عدم استفاده از خاک و آب زیاد است و همچنین ارگانیک بودن این محصول نسبت به علوفه سنتی.
بررسی نیاز به علوفه هیدروپونیک باید توسط دامدار و دامپزشک صورت بگیرید. معمولاً دامداران با رصد دام خود مبنی بر میزان خوراک و بازدهیهایی مانند شیردهی، میتوانند نیاز دام خود به علوفه هیدروپونیک را بسنجند.
در جواب این سؤال باید بگوییم خیر، در واقع نوع بذر مورداستفاده برای حیواناتی مانند اسب و گاو باید تنها بذر جو باشد تا از التهابات معده و سیستم گوارشی آنها جلوگیری کند.
بذر گندم نیز برای دام و طیور مورد استفاده قرا میگیرد.
همچنین بذر ذرت نیز به علت خواص زیادی که دارد معمولاً بهصورت ترکیبی با بذر جو برای تولید علوفه هیدروپونیک مورداستفاده دام قرار میگیرد. به طور کلی بذر جو مناسبترین بذر برای علوفه هیدروپونیک است.
مقالات آموزشی مرتبط
امروزه کشت علوفه هیدروپونیک در سطح جهان جایگاه ویژهای دارد و این نوع کشت به دلیل بهره اقتصادی فراوانی که دارد مورد توجه قرار گرفته است.
دامداران یا کشاورزانی که به هر دلیلی همچون کمبود آب، نداشتن زمین زراعی، کاهش هزینه علوفه برای دام و … قادر به کشت علوفه نیستند میتوانند راه اندازی گلخانه تولید علوفه هیدروپونیک را آموزش دیده و از مشکلات ناشی از کمبود علوفه جلوگیری کنند.
ما در این مقاله بر آن شدیم تا مراحل آموزش کشت و تولید علوفه هیدروپونیک از 0 تا 100 را به صورتی ساده و رایگان بیان کنیم تا در پایان بتوانید این نوع کشت را عملی کنید و همچنین به دوستانتان هم آموزش دهید. پس با حوصله و کمی صبر، گام به گام با ما همراه شوید.
هیدروپونیک روشی نوآورانه برای تولید محصولات کشاورزی است که بدون خاک و با کمترین مقدار آب رشد میکنند. مفهوم هیدروپونیک به زبان ساده یعنی هرآنچه از انواع علوفه و سبزیجات که با استفاده از خاک و زمین زراعی کشت میشود را میتوان چندبرابر بدون خاک و بدون داشتن زمین زراعی به دست آورد.
از کشت تا برداشت علوفه هیدروپونیک در مدت زمانی 6 تا 10 روز انجام میشود؛ بنابراین این روش کشت بسیار سریع میتواند هزینه یک تولیدکننده را باز گرداند. از طرفی تولید زیاد این محصول بهازای یک کیلو بذر تا حدود 8 کیلوگرم علوفه، میتواند بر سودآوری این محصول دلالت کند.این ویدئو را ببینید تااطلاعات بشتری کسب نمایید.ضمنا شما برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به زمان برگشت سرمایه گلخانه علوفه هیدروپونیک اینجا کلیک کنید.
کشت هیدروپونیک هم مانند هر کشت دیگری هزینههای تولید مختص به خودش را دارد، بیشترین هزینه در بخش کشت هیدروپونیک مربوط به راه اندازی اولیه سازه و تجهیزات آن است، ولی بعد از راه اندازی هزینهای جز آب و برق ندارد و هزینه کارگری و تهیه بذر آن در مقایسه با کشت سنتی از بسیار کمتر است.
هزینههای تولید شده در روش هیدروپونیک تا 90 درصد نسبت به علوفه سنتی کاهش مییابد در نتیجه علوفه ارزان قیمتتری با ارزش غذایی بالاتر در اختیار دامدار قرار خواهد گرفت.
یکی دیگر از مزایای کشت علوفه هیدروپونیک این است که محدود به یک فصل از سال نیست و در تمامی فصول سال میتوانید انواع علوفه را کشت کنید.
یکی از مشکلات مهم دامداران، تهیه علوفه تازه در همه فصول سال است که این مشکل با روش هیدروپونیک حل شده است. زیرا امکان کشت علوفه در همه شرایط جوی و در تمام طول سال وجود دارد.
به طورکلی، کیفیت محصولات تولید شده به روش هیدروپونیک بسیار بالاتر از محصولات کشت شده به روش سنتی است. به عبارت دیگر با
صرف انرژی و هزینه کمتر میتوانید علوفه باکیفیتتری را در گلخانه کشت علوفه هیدروپونیک تولید نمایید.
کیفیت علوفه هیدروپونیک به علت حذف سموم کشاورزی بسیار بالاتر از علوفه سنتی است.
به علت طعم شیرین علوفه هیدروپونیک . همچنین استفاده از تمامی قسمتهای آن اعم از ریشه، ساقه و … برای دام بسیار مطلوب است.
علوفه هیدروپونیک به مقدار زیادی ویتامین C دارد که در علوفه خشک وجود ندارد. ویتامین C در افزایش سیستم ایمنی بدن دام کمک زیادی میکند و هزینههای دامپزشکی را کاهش میدهد.
احتمالاً تاکنون با مزایا و ویژگیهای کشاورزی هیدروپونیک آشنا شدهاید؛ پس وقت آن رسیده است که به دنبال آموزش این روش جذاب باشیم. بهترین مثال عینی در مورد آموزش کشت علوفه هیدروپونیک همان سبزه عید است که امروز با استفاده از تکنولوژی مدرن در سطحی بزرگتر برای تولید علوفه انجام میشود.
آمادهسازی و خرید تجهیزات مهم
راهاندازی سالن با تجهیزات مورد نیاز
قرار دادن بذرها
آبیاری بذرها
برداشت محصولات
اولین کاری که برای کشت هیدروپونیک باید انجام دهید، خرید و آمادهسازی تجهیزات است! برای این نوع کشت بر خلاف کشت سنتی به تجهیزات سنگین از جمله تراکتور، ماشین درو، زمین زراعی و غیره نیاز نداریم. در ادامه با انواع تجهیزات شما را آشنا خواهیم کرد و اموزش میدیم که چطور بهترین و مناسب ترین آن را برای خود خریداری کنید.
سقف مکان راه اندازی گلخانه باید طوری باشد که شستشوی آن راحت باشد مانند بتن و رنگ استخری(قابل شستشو) و مناسب ترین متریال برای دیواره های گلخانه سرامیک است. در حالت کلی کانکس و سالن سرپوشیده دو بستر کشت مناسب برای کشت علوفه هیدروپونیک است.
در بین این دو بستر کشت، سالن سرپوشیده مناسبتر است.
دیواره و کف اتاق احداث گلخانه باید با این نگاه انتخاب شود که خلل نداشته باشد؛ به عبارت دیگر دیوارها و کف گلخانه علوفه هیدروپونیک باید از سنگ یا موزاییک باشد تا قطرات آب روی آن نماند و به راحتی لیز بخورد و یکجا نماند.
علوفه هیدروپونیک در سینی که دارای روزنههای ریز یرای تخلیه آب است، رشد میکند. سینی علوفه هیدروپونیک از جنس محکم و غیر فلزی است تا در اثر رطوبت دچار زنگ زدگی نشود.
از دیگر ویژگیهای سینی کشت مناسب میتوان به دارا بودن مواد اولیه باکیفیت، استحکام بالا، قابلیت حل نشدن در آب، ابعاد و قالب مناسب، روزنههای کافی برای تخلیه آب اضافی و … اشاره کرد.خوشبختانه شرکت پارس صنعت این سینی را به طور تخصصی مناسب کاشت علوفه تولید کرده تا دیگر دغدغه ی عدم رشد علوفه در سینی های بیکیفیت را نداشته باشید.
علوفه هیدروپونیک با استفاده از نورهای مصنوعی پرورش داده میشود و در گلخانه علوفه از نور رشد علوفه هیدروپونیک به صورت مصنوعی استفاده میشود.
برای رشد علوفه هیدروپونیک، برخلاف باور عموم نیازی به نورهای فول اسپکتروم نمیباشد. زیرا قیمت این نورها بسیار زیاد است و همچنین ازآنجاییکه علوفه هیدرپونیک در مدت 7 روز به مرحله برداشت میرسد، نیازی به نورهای فول اسپکتروم ندارد.
آبیاری علوفه هیدروپونیک به صورت قطرهای و با استفاده از تجهیزاتی مانند مه پاش و لولههای آبیاری انجام میشود. میزان آبیاری نیز با کنترلر هوشمند گلخانه هیدروپونیک تنظیم میشود.در ادامه ویدئوهایی جهت آموزش کار با مه پاش و راه اندازی آنها بارگزاری شده است که به راحتی میتوانید بعد از خرید آنها را متصل کنید.
در گلخانه علوفه هیدروپونیک، گرما و سرما با استفاده از هیتر و سایر سیستمهای برودتی با توجه به اقلیم آب و هوایی استفاده میشود و برای تهویه هوا نیز از فن استفاده میشود.
بذر مناسب باید قوه نامیه بالایی داشته باشد که این خاصیت ناشی از عدم ماندگی بذر و رعایت خواب بذر (دوره خواب بذر از زمان برداشت بذر تا استفاده آن)، همچنین بذرها سالم باشند و بذرهای نیم دانه استفاده نشود.
بذر مناسب بهتر است به روش کشت آبی، پرورش داده شود و فاقد قارچکش و سم باشد.
در کنار خرید تجهیزات مورد نیاز باید سالن و محوطه کشت را آماده کنید و شرایط آبیاری و نور را نیز مهیا سازید.
سالن کشت باید دارای عایق گرما و رطوبت در سقف و کف باشد و قابلیت شستشو هم داشته باشد.
همچنین در سالن کشت باید به این نکته توجه کنید که سینیهای کشت علوفه در جای مناسب قرار بگیرند. رعایت فاصله بین طبقات و نحوه چیدمان در داخل سالن کشت بسیار مهم است زیرا به استفاده بهینه از سالن کشت علوفه هیدروپونیک منجر میشود.
در مقابل ویدئو نصب سازه علوفه هیدروپونیک را مشاهده بفرمایید:
آموزش جانمایی لوله، مه پاش ها و نور رشد را در این ویدئو ببینید:
در ابتدا به اندازه طول هر یک از طبقه ها لوله ها(لوله های 16) را ار کلاف جدا و در بست لوله قرار میدهیم.
در ادامه …(ویدئو نصب لوله های مه پاش در گلخانه علوفه هیدروپونیک را تماشا کنید)
پس از قراردادن بذرها در سینی علوفه هیدروپونیک، آنها را به طور یکنواخت روی سینی پهن کنید و سپس روی قفسه قرار دهید.
مقدار بذرها در سینی کشت علوفه هیدروپونیک با توجه به ظرفیت سینی و مصرف دام است. همچنین دقت کنید که آبیاری بیش از حد بذرها در مراحل جوانهزنی باعث گندیدگی و خراب شدن آنها میشود.
بعد از انجام امور اولیه برای آمادهسازی بذر برای قرارگرفتن در سینیها در داخل طبقات، نوبت به آبیاری میرسد. آبیاری بذرها با انواع مه پاش (مشاهده انواع مه پاش) است و برای این کار بایدحتماً نوع بذر را نیز در نظر بگیرید و با افراد باتجربه مشورت کنید.
آبیاری بذرها به اقلیم آب و هوایی، نوع گلخانه علوفه هیدروپونیک بستگی دارد
برداشت علوفه بعد از بازه زمانی حدود 7 روز است. برداشت محصول به نوع دام بستگی دارد. به طور مثال برای گاوهای شیری به علت استفاده از شیره ریشه، این زمان کمتر از 7 روز است. همچنین برای طیور نیز این زمان به روز 3 یا 4 تقلیل مییابد.
درواقع به علت اینکه علوفه هیدروپونیک در خاک رشد نمیکند، بعد از مدت مذکور ارزش غذایی خود را از دست میدهد.
میزان برداشت علوفه برای یک اتاق کشت 100 متر مربعی حدوداً 1 تن به صورت روزانه است که بستگی به طول عرض و ارتفاع سالن نیز دارد.
بر خلاف روش سنتی، حتی ریشه علوفه هم برای دامها قابل استفاده است و با اطمینان میتوان گفت کشت علوفه هیدروپونیک هیچ گونه دور ریزی ندارد و از هر کیلو بذر کاشته شده میتوان تا حدود هفت برابر علوفه برداشت کرد که بستگی به نوع بذر دارد.
اگر به روش کشت علوفه هیدروپونیک نگاهی بیندازیم، شاید بسیار ساده به نظر بیاید اماهمانطور که میدانید دقت در فرایند خرید و نصب لوازم و همچنین توجه به توصیههای کارشناسان این حوزه از مهمترین مسائل در تولید علوفه باکیفیت است.
اگر شما نیز در ابتدای راه اندازی علوفه هیدروپونیک هستید و یا برای ارتقاء گلخانه خود نیاز به راهنمایی دارید، کارشناسان ما در پارس صنعت آماده هرگونه مشاوره حضوری و تلفنی با شما عزیزان هستند.
امروزه کشت علوفه بدون خاک یا روش هیدروپونیک به علت صرفه اقتصادی فراوانی که دارد و اینکه میتوان در تمام فصول سال علف مورد نیاز دامها را تأمین کرد با استقبال خوبی روبرو شده است.
این روش برای کاشت تمام علوفهها که از نظر اقتصادی توجیه دارند مانند گندم، جو و … و همچنین انواع سبزیجات (گوجه فرنگی، خیار، فلفل، کاهو، ریحان، تره، جعفری و…) و گیاهان زینتی (رزها، گلهای پیازدار، گیاهان دارای شاخ و برگ) قابل استفاده است.
کارشناسان ما با بهرهگیری از دانش روز دنیا در زمینه کشت علوفه هیدروپونیک و تجربیات زیاد در این زمینه همهروزه در خدمت شما عزیزان هستند. برای اطلاع از قیمت لوازم و تجهیزات و همچنین مشاوره رایگان میتوانید با شماره ۰۹۹۳۵۷۰۶۷۴۷ تماس بگیرید.
آموزش برای کشت علوفه هیدروپونیک یا آموزش کشت علوفه سبز برای چهارفصل را میتوان راهی برای نجات سیاره زمین دانست. در واقع با کشت علوفه هیدروپونیک پیش به سوی زمینی سبز و عاری ازآلودگیهای زیست محیطی میرویم که سودآوری زیادی برای صنعت دامداری دارد.
جواب این سؤال در صورت استفاده درست از علوفه هیدروپونیک بله است. علوفه هیدروپونیک نهتنها بیخطر است بلکه اگر بر اساس استراتژی و نظریات دامپزشک به مصرف دام برسد بسیار مفید خواهد بود.
واردکردن علوفه هیدروپونیک در جیره غذایی باید بر اساس فرمولی که توسط دامپزشک مخصوص دام انجام گیرد.
قطعاً علوفه هیدروپونیک باید براساس نظر دامپزشک و دامدار باشد و در کنار علوفه خشک تا 70 درصد میتوان از این نوع علوفه استفاده کرد.
مفید بودن علوفه هیدروپونیک برای گاوهای شیری، بستگی به نوع بذر دارد. در میان بذرهای مناسب برای علوفه هیدروپونیک، بذر جو پرکاربردترین است و بسیار مفید است. زیرا از التهابات معده گاو که بیماری خطرناکی است، جلوگیری میکند.
همچنین ازآنجاییکه علوفه هیدروپونیک ارگانیک است و از کودهای شیمیایی برای پرورش آن استفاده نمیشود برای گاوها بسیار مفید است و به افزایش شیردهی آنها کمک میکند.
علوفه هیدروپونیک نسبت به علوفه خشک مزایای تغذیهای زیادی دارد اما علوفه خشک نیز ارزشهای غذایی مخصوص به خود را دارد.
شاید مهمترین مزیت کشت علوفه هیدروپونیک عدم استفاده از خاک و آب زیاد است و همچنین ارگانیک بودن این محصول نسبت به علوفه سنتی.
بررسی نیاز به علوفه هیدروپونیک باید توسط دامدار و دامپزشک صورت بگیرید. معمولاً دامداران با رصد دام خود مبنی بر میزان خوراک و بازدهیهایی مانند شیردهی، میتوانند نیاز دام خود به علوفه هیدروپونیک را بسنجند.(علوفه هیدروپونیک برای دام)
در جواب این سؤال باید بگوییم خیر، در واقع نوع بذر (خرید انواع بذر هیدروپونیک)مورداستفاده برای حیواناتی مانند اسب و گاو باید تنها بذر جو باشد تا از التهابات معده و سیستم گوارشی آنها جلوگیری کند.
بذر گندم نیز برای دام و طیور مورد استفاده قرا میگیرد.
همچنین بذر ذرت نیز به علت خواص زیادی که دارد معمولاً بهصورت ترکیبی با بذر جو برای تولید علوفه هیدروپونیک مورداستفاده دام قرار میگیرد. به طور کلی بذر جو مناسبترین بذر برای علوفه هیدروپونیک است.
پارس صنعت تلاش میکند تا خرید راحت تری داشته باشید.تولید و تامین تجهیزات کشاورزی، صنعتی و خانگی با ارائه مشاوره های تلفنی و انلاین، قیمت های رقابتی و ارسال فوری به سراسر نقاط ایران
تمامی حقوق سایت متعلق به شرکت پارس صنعت است
پارس صنعت تلاش میکند تا خرید راحت تری داشته باشید.تولید و تامین تجهیزات کشاورزی، صنعتی و خانگی با ارائه مشاوره های تلفنی و انلاین، قیمت های رقابتی و ارسال فوری به سراسر نقاط ایران
پارس صنعت تلاش میکند تا خرید راحت تری داشته باشید.تولید و تامین تجهیزات کشاورزی، صنعتی و خانگی با ارائه مشاوره های تلفنی و انلاین، قیمت های رقابتی و ارسال فوری به سراسر نقاط ایران
تمامی حقوق سایت متعلق به شرکت پارس صنعت است
104 پاسخ
سلام
1 اینکه نحوه آبیاری هر بذر اگر باهم فرق میکند توضیح دهید مثلا گندم هرچند ساعت و جو و ذرت و خود یونجه نحوه آبیاری شون هرچندساعت باید باشد
2خیس کردن بذر قبل از کشت رو اگر توضیح دهید ممنون میشوم که هر بذری چند ساعت قبل کشت در آب باید خیس بشه مثلا گندم چندساعت و جو و ذرت ویونجه
3کدام یک از این بذرها نسبت به بقیه مقرون به صرفه تر محصول بهتری میدهد
4 کدام یک از بذر ها مقاوم تر در برابر کپک هست جو یا گندم یا ذرت یعنی دیر تر کپک میزنه
5کدام یک از این بذر ها سریع تر به عمل میاد محصولشون
6 باید اطاق کشت محصول از اطاق رشد محصول جدا باشد و اگر جدا باشد دمایی اطاق کشت چقدر باشد وآبیاری در زمان کشت تا زمان جوانه زدن به چه صورت باید باشد
7از چه ضدعفونی استفاده بشه بهتر هست برای سینی پلاستیکی و یاگالوانیزه
در پایان ممنون از راهنمایی ها و پاسخگویی تان
با سلام
۱- تقریبا میتوان گفت نحوه آبیاری انواع بذر رایج در علوفه هیدروپونیک یکسان هست
۲-خیس کردن بذر بین ۴-۸ ساعت متفاوت می باشد ،
۳-بستگی به نرخ بذر، دارد. خودتون متوجه خواهید شد چه نوع بذر مناسب است .
فقط نوع دام هم مهمه ، مثلا برای اسب الزاما باید جو استفاده کنید
۴- کپک را شرایط گلخانه وجود می آورد
۵- این سوال کلا غلط هست ، نوع بذر بسته به مصرف دام و یا میزان سفارشی که به شما داده میشه تعیین میشود
۶- منظورتون از اتاق کشت و اتاق رشد چی هست ؟ بیشتر توضیح بدید
۷- ما به شما سینی های کشت علوفه هیدروپونیک که تولید پارس صنعت هست را پیشنهاد میکنیم تا بتوانید سال های زیادی از آن استفاده و به راحتی شست و شو دهید تا در کشت های بعدی نیز سینی کاملا تمیز و عاری از آلودگی داشته باشید.
سلام، با این آموزش کشت علوفه هیدروپونیک میتونم تو زیر زمین خونمون شروع کنم؟و اینکه چه جوری به دست دامدار برسونم یعنی شما بازار کارش رو تضمین میکنید برام ؟
سلام
شما هر محیط عاری از آلودگی که رطوبت روی آن تاثیر نداشته باشه رو میتونید برای کشت علوفه هیدروپونیک انتخاب کنید.
اینکه چطوری به دست دامدار برسونید هنر فروش شماست.
سلام و درود
ایا در زمینه کشت جلبکهای دارویی نیز تجربه دارید بروش هیدرو پونیک ؟
اگر بله به واتساپ من پیام بدید تا از خدمات شما استفاده کنیم انشاالله
سلام وقت بخیر اطلاعی ندارم
سلام وقت بخیر.
از نظر کشت هیدروپونیک تولید محصولات گلخانه ای مثل توت فرنگی و کلم و… به صرفه تر هست یا علوفه؟
ممنون میشم اینو دقیق جواب بدید چون قصد شروع این کار رو دارم
سلام
صرفه نظر از تولیداتی که اشاره کردید، کلا قبل از تولید هر محصولی شما اول باید مشتری اون محصول و استراتژی فروش رو پیدا کنید. وگرنه موفق نخواهید بود.
متاسفانه من نمیتونم هیچ کمکی در خصوص شروع به کار کدام محصول هیدروپونیک به شما ارائه کنم. ولی در صورت تصمیم به راه اندازی سایر محصولات گلخانه ای ، تجهیزاتی هستند که با گلخانه کشت علوفه هیدروپونیک یکسان هستند و میتوانید از طریق سایت ما خریداری کنید.
سلام و خسته نباشید.
من یه خانم خانهدارهستم. آیا شما کلاس آموزشی دارید که آموزش کشت علوفه هیدروپونیک رو ببینم و در زیر زمین خونمون شروع به کار کنم؟
سلام
ما به صورت حضوری ، اینترنتی و تلفنی هم مشاوره کشت و راه اندازی علوفه هیدروپونیک داریم. ۴۵ دقیقه مشاوره صفر تا صد به همراه پانزده دقیقه مشاوره رایگان.
سلام
خداقوت
کلاسهای آموزشی برای کشت هیدروپونیک هم دارید.
سلام
ما به صورت حضوری ، اینترنتی و تلفنی هم مشاوره کشت و راه اندازی علوفه هیدروپونیک داریم. ۴۵ دقیقه مشاوره صفر تا صد به همراه پانزده دقیقه مشاوره رایگان.
میشه لطف کنید شماره یا ایدی اینستا یا تلگرامتون رو به ایکیل من ارسال کنید تا باهاتون تماس بگیرم؟
سلام
با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید
روز بخیر
ایا در حال حاضر کشت علوفه هیدروپونیک برای ایران بهترین گزینه هست،چون میخوام سرمایه گذاری بلند مدت در این زمینه بکنم.
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام
فعلا بهترین راه ممکن برای تعلیف دام همین کشت علوفه هیدروپونیک هست که تو دنیا بیش از 60 ساله که دارن از اون استفاده میکنن. حتی قاره سبز که از نظر پوشش گیاهی غنی هست هم به این نوع کشت رو آوردن.
سلام خسته نباشین هیدورپونیک رو میشه سیلاژ کرد؟
سلام وقت بخیر هنوزدر مرحل ازمایش است
با درود فراوان بر پیشگامان عرصه کشاورزی و تولید
امکان صادرات این محصول را داریم؟ به کشورهای همسایه مانند عراق
سلام
اگر از کامیون های یخچال دار استفاده کنید و تو گمرک بار نمونه و درب خروج گمرک های دو طرف گیر ندن بهتون ، امکان داره.
شما باید مثل صادرات گل با شرایط ویژه تر در نظر بگیری.
یا میتونید محصول فراوری شده رو که موندگاری بالاتری داره صادر کنید
سلام. من خیلی کشاورزی دوست دارم اما زمین کشاورزی همیشه مشکلم بود. امکان این نوع کشت در اتاق خواب منزلمون که بلااستفاده هست میشه؟یا از نظر بهداشتی ایراد داره؟
سلام
به علت رطوبت بالا ، دیواره سقف و کف باید عایق رطوبت باشه و در مقابل رطوبت آسیب نبینه
سلام ممنون از مقاله جامع تون.
امکانش هست توضیح بدید میزان بذر در سینی ها چقدر باشه، یعنی تا چه حد میشه ریخت؟
سلام
بسته به نوع مصرف و نوع دام که علوفه رو برای آن تهیه میکنید از نیم کیلو تا یک کیلو متغیر هست.
سلام ممنون بابت مقاله عالیتون. میشه در مورد مقدار ابیاری هم توضیح بدید. برای بذرهای مختلف تفاوت داره . چون من خودم به صورت آزمایشی چند تا درست کردم، دیدم مقدار آبیاری براشون باید متفاوت باشه؟
سلام
برای بذرهای مختلف در فصول مختلف متفاوت هست. شما با شماره های موجود درسایت تماس بگیرید تا در نوبت تماس ها قرار بگیرید. در اسرع وقت با شما تماس گرفته خواهد شد و مشاوره های لازم ارائه می گردد
سلام، با توجه کم شدن مصرف گوشت قرمز، امکان استفاده از این علوفه برای بوقلمون هست. چون طبق تحقیقاتم سوداوری خوبی داره
سلام
مورد مصرف علوفه برای طیور هم هست ، فقط باید روز ۴ام برداشت کنید.
سلام روز 4 ام یعنی علوفه کاملا بزرگ نشده باشه؟ میشه دلیلشو بگید.
سلام. امکانش هست، توضیحات بیشتر در زمینه استفاده از محلول غذایی برای کشت هیدروپونیک رو بگید. در بعضی از قسمتها دیدم محلول غذایی هم باید استفاده بشه گویا
سلام
به زودی ویدیو های آموزشی در این خصوص در سایت ما ارائه خواهد شد.
برای مرغداری ها هم این علوفه یعنی علوفه هیدروپونیک مناسب هست. میشه کاری کرد از هزینه گرون خوراک طیور کم شه و از این علوفه استفاده کرد؟
سلام
بله امکان داره و از این علوفه استفاده میشه.
سلام
قطعا برای هوراک طیور هم میشه استفاده کرد. صرفنظر از خواص این خوراک ، قیمت بسیار پایین هم خواهد بود .
با سلام و عرض وقت بخیر خدمت مجموعه پارس صنعت
با توجه به شرایط زندگی خانواده بنده در شمال کشور. امکان پرورش این علوفه به صورت خانگی و بسیار کم برای مرغ هایی که در حیاط پرورش میدند، آیا مشکلی ایجاد نمی کنه؟
سلام
با خیال مطمئن این کار رو شروع کنید . هر زمان هم سوال داشتید و یا نیاز به تجهیزات داشتید حتما با مجموعه ما تماس بگیرید
سلام
این علوفه هیچ مشکلی برای طیور نداره. شما میتونید این کشت رو شروع کنید. در صورت نیاز به کمک حتما با ما تماس بگیرید
وقت بخیر و خدا قوت
در مقاله تون بسیار جامع همه چی توضیح داده شده است اما میزان آبیاری مشخص نشده ، یعنی چند بار در روز هست و آیا نوع بذر با میزان آبیاری ربطی داره؟
سلام
میزان آبدهی به چند عامل مهم مثل نوع بذر ، توانایی تایمر آبیاری، نوع اقلیم و … بستگی داره. به خاطر همین تنوع هست که ما ترجیح دادیم تا به مشتریان بسته به این عوامل مشاوره تکی بدیم تا مشاوره عمومی. قطعا اگر امکان اش بود مثل بقیه موارد این مورد هم تو سایت می آوردیم.
سلام ممنون از سایت خوبتون و مطالب عالی که در اختیار گذاشتید. فقط یه سوالی من دارم آیا برای این نوع کشت باید از آب تمیز و تصفیه شده حتما استفاده کنیم . چون احساس میکنم از خاک استفاده نمی کنیم باید حتما آب خیلی تمیز باشه
سلام
قطعا باید آب پاکیزه و عالی از هر گونه آلودگی باشه. حتی محیط گلخانه کشت علوفه باید کاملا بهداشتی باشه، مثلا افراد که در گلخانه فعالیت ندارن اصلا نباید وارد گلخانه بشن چون ممکنه با خودشون آلودگی بیاری. حتی فردی که مسئول امور گلخانه علوفه هیدروپونیک هست باید اصول بهداشتی را موقع ورود به گلخانه رعایت کنه ( مثلا با کفش و لباس آلوده داخل نیاد ) یا سینی های کشت قبل از بذر ریزی مجدد کاملا شسته شود.
سلام وقتتون بخیر. ای کاش در سایتتون یا مجموعه تون به تولیدکنندگان برتر و راههای ارتباط دامداری ها با اون اشخاص نیز پرداخته بشه، به نظرم همین مورد میتونه ایجاد انگیزه برای کارآفرینی بشه
سلام
رسالت ما آموزش و گسترش این نوع کشت برای دامداران عزیز و کاهش هزینه های تولید علوفه و ترویج اون بین تولید کنندگان و افراد مرتبط با این موضوع هست. انگیزه برای تولید و و بازاریابی از قبل باید ایجاد شده باشه، بعد از اون ما کنارتون هستیم.
سلام
بنده بعنوان یک دانش آموخته کشاورزی از مطالب ارزنده نوشته شده لذت بردم امید که ایران هم در عرصه کشاورزی به نقطه ای برسد که مضراتی محیط زیستی آن بسیار کم و صرفه اقتصادی آن بالا باشد
سلام
ممنونم
سلام و خدا قوت
امکانش هست کشت علوفه هیدروپونیک را با وسایل مبتدی و ساده شروع کنم و بعد که درامدم زیاد شد لوازم پیشرفته شو بخرم؟
سلام
شما با هر بودجه ای که دارید ، امکان کشت علوفه هیدروپونیک را خواهد داشت. فقط دردسر تون بیشتر و نطارت زیادتری میخواد.
ضمنا مجموعه ما برای حل این مشکل پکیج های کشت علوفه رو با حداقل هزینه تعبیه کرده. شما میتونید جهت بهره مندی از این پکیج ها با شماره های موجودی در سایت تماس بگیرید .
سلام ببخشید در کشت هیدروپونیک آیا نیاز به استفاده از محلولهای غذایی هم هست؟ یا فقط آبیاری با آب کافیه؟
سلام وقت بخیر با توجه به اینکه طول رشد علوفه یک هفته است استفاده از محلولهای غذایی خوب است ولی به صورت حتمی نیست می توان به عنوان مکمل استفاده کردو در استفاده از محلولها باید دقت زیادی کرد زیرا این مواد وارد چرخه غذایی دام می شود
سلام
دمای مورد نیاز رشد گیاه در چه محدوده ای است؟
از چه محلولی برای رشد بهتر باید استفاده کنیم؟
سلام
دما بستگی به نوع بذر ، شرایط آب و هوایی ، فصل و … متفاوت هست .
در خصوص محلول رشد هم در حال بررسی هستیم. به محض نهایی شدن تو همین سایت موجود میکنیم
سلام.
میخوام در منزل خودم که کاشی هست و با کمترین هزینه کشت شروع کنم راهنمایی بفرمایید
سلام وقت بخیر شما می توانید با مجموعه ما برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید
سلام و عرض خدا قوت به پیش گامان صنعت کشاورزی هیدروپونیک
بنده به عنوان یک کارشناس محیط زیست، این روش کشت را بسیار به اطرافیانم توصیه می کنم. تنها نکته ای که بنده برایم سوال هست که این لوازم مورد نیاز، طول عمرشون چند سال هست حدودا.
یعنی یک سینی کشت هیدروپونیک تا چند سال می توان استفاده کرد و آیا می توانید از جنس هایی استفاده کنید که تا سالین زیادی بشود علوفه هیدروپونیک در آن تولید کرد؟
ممنون از توجهتان
سلام دوست عزیز در جواب به سوال شما عرض میکنم عمر یک سینی علاوه بر نوع جنس به نحوه نگهداری هم بستگی دارد جنس سینی کشت در پارس صنعت از مواد گرانول از نوع پ پ است و از مواد ضایعاتی دوره ای نیست واگر هنگام استفاده از پرتاب کردن در زیر نور افتاب شدید یا سرمای شدید قرار نگیرد تا 5سال وبیشتر قابل استفاده است
سلام وقتتون بخیر
ممکنه در مورد صرفه اقتصادی علوفه هیدروپونیک بیشتر توضیح بدید. الان من سرمایه 50 میلیون برای کار دارم و می خوام در علوفه هیدروپونیک وارد بشم. این سرمایه ظرف چه مدت بر می گرده و حدوداً سود دهی ماهانه کشت علوفه هیدروپونیک با این مقدار سرمایه چقدر است؟
سلام جناب قدوسی عزیز در جواب به سوال شما با توجه به اینکه کشور ما رو به بی ابی وخشکسالی میرود کشت علوفه هیدرتو پونیک یکی از با صرفه ترین روشهای تامیین علوفه است و شما می توانید برای اینکه حدود تقریبی هزینه را بدست بیاورید ازیکی از ویدیوهای داخل سایت که نحوه محاسبه و بدست اوردن سود تقریبی اموزش داده شده دیدن فرماییدودر صورت لزوم با کار شناسان ما تماس بگیرید
باسلام وخسته نباشید،لطفا درموردقیمت یک سیستم کامل می خواستم بدونم ومیانگین هزینه ای که برای شروع به کارنیاز می باشد
سلام امیر خان با تشکر از اینکه سایت را بازدید کردیددوست عزیز در پاسخ به سوال شما باید به عرض برسانم میانگین هزینه بستگی به مقدار تناز تولیدی شما دارد برای مثال روزی 50 کیلو برداشت مد نظر شماست یا 500 کیلو ومورد بعدی که باید مشخص با شد این است که شما فضایی برای تولید دارید یا هیچ گونه فضایی ندارید که باید کانکس تجهیز شودالبته برای راهنمایی بیشتر می توانید با مجموعه پارس صنعت تماس بگیرید و کارشناسان ما راهنمایی لازم را انجام دهند
با سلام و خدا قوت.
مقاله بسیار جامعی در مورد علوفه هیدروپونیک بود ولی جای یک چیز خالیه و اون هم استفاده از مواد مغذی یا قارچ کش ها در این روشت کشت. سوال بنده اینه آیا این محصول هم مثل هر محصول دیگه به سم یا قارچ کش نیاز داریم.؟ اگه نه چطور هست که علوفه هیدروپونیک دچار آفت نمی شه؟
سلام جناب میر دامادیان وقت بخیر وخدا قوت بلهاین محصول برای اینکه بازدهی بیشتری داشته باشد بهتر است قبل از بذر ریزی یک ربع تا بیست دقیقه در محلول قارچ کش قرار بگیرد و بعد حتما خیلی خوب شسته شود و مورد بعد اینکه در تولید محصول هیدرو پونیک حرف اول را نظافت و جلوگیری از الودگی است
سلام من از اطلاعات سایت و فیلم های آموزشی پارس صنعت خیلیی چیزها یاد گرفتمم، ممنون ازتون . فقط یه سوال آیا این علوفه هیدروپونیک رو میشه مثل نعنا برید و دوباره رشد کنه؟ یعنی امکان چند چین شدن دارند؟
سلام سر کار خانم خلیلی ممنون از اینکه از سایت ما دیدن کردید و مطالب مورد رضایت شما بوده دوست عزیز امکان اینکه از این علوفه به صورت چند بار چین استفاده کنید وجود ندارد چون مواد مغذی در ریشه ها قرار دارد که به مصرف دام میرسد
خسته نباشید
یه سوال اگه ما علوفه هیدروپونیک رو برداشت نکنیم مثلا گندم، میشه دونه بده مثل گندمی که تو خاک می کارند.
سلام سر کار خانم پور سلیم ایام به کام و خدا قوت دوست عزیز علوفه هیدر و پونیک را بعد از یک هفته حتما باید برداشت کنید و به دامتتون برای خوراک داده شود زیرا بعد از یک هفته علوفه شروع میکند به کپک زدن وشما نمی توانید مثل گندم تو خاک کاشته شود
سلام و عرض خسته نباشید
ممنون از مطالب خوبتون. سوال بنده این است که امکان داره به جای سیستم برق شهری از برق خورشیدی برای دستگاهها استفاده کرد؟ یعنی علوفه هیدروپونیک رو میشه از نور خورشید برای روشن کردن دستگاههاش استفاده کرد؟
سلام جناب فرد وقتتون بخیر و خدا قوت جناب فرد نوری که در تهیه علوفه هیدرو پونیک استفاده می شود لامپ های ال ایدی است که مصرف بسیار پایینی دارد و برای فن یا کولر هم برق مصرفی خیلی زیاد نیست و شما می توانید از پنلهای خورشیدی به راحتی استفاده کنید که هم مقرون به صرفه است هم کمک برای حفظ محیط زیست است
سلام مطالب رو خوندم اما در مورد آسیب های علوفه و آفاتی که ممکنه بزنه مطلبی نبود. آیا این علوفه هم دچار آفتهای کشاورزی می شه؟ و اگه میشه راهی برای دور کردن این بیماری ها از علوفه هیدروپونیک هست؟
سلام وخدا قوت سرکار خانم مقدم ایام به کام با توجه به اینکه مدت زمان رشد این علوفه هفت روز است امکان در گیری محصول برای افتهای رایج در دیگر محصولات وجود ندارد مشکل اساسی در علوفه هیدر وپونیک پیدا شدن کپک است که بیشتر در اثر نبود نظافت بوجود ماید
سلام روزتون بخیر. در هر سینی کشت علوفه هیدروپونیک، چه مقدار از بذر باید ریخت یعنی میزان همه بذرها یکی است چون فکر می کنم یه سری از بذرهای برای علوفه هیدروپونیک بزرگتر و یک سرس کوچکتر باشند.
ممنون میشم در مورد این سوال هم نظرتون رو بگید.
سلام جناب ساریخانی وقت بخیر و خدا قوت فرموده بودیدبرای بذر ریزی در هر سینی 800 گرم بذر ریخته شود بذر خوب هم بذری است که قوه نامیه بالایی داشته باشدو خدمتتون عرض کنم که حتما بوجار شده باشد که بذر تمیز باشد و بهتر این است که هنگام خرید بذر دقت کنید بذرها یک دست باشد با تشکر از شما
با سلام و آرزوی موفقیت
برای جلوگیری از کپک زدن برای علوفه هیدروپونیک چه کار باید کرد؟ یعنی راهکاری هست که از بروز کپک جلوگیری کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام جناب شهدوست وقت بخیر و خدا قوت بحث کپک زدن در علوفه هیدرو پونیک یکی از بزرگترین مشکلات دامداران است برای اینکه علوفه کپک نزند چند ایتم مهم است اول بحث نظافت و ضد عفونی محیط و شستشوی بذر با محلولهای قارچ کش
ودنبال کردن ویدیوهای اموزشی سایت و دما و رطوبت لازم
سلام وقتتون بخیر.
در یک فضای 100 متری چند کیلو میشه علوفه هیدروپونیک پرورش داد؟ یعنی میزان مشخصی داره که براساس اون بتونیم برآورد کنیم در هر متر مربع چند کیلو علوفه میشه برداشت کرد.
با عرض سلام خدمت شما جناب اقای خاکچیان عزیز وقت بخیر و ایام به کام . جناب خاکچیان در یک فضای 100 متری شما می توانید حدود یک تن برداشت روزانه با ضریب رشد 6 داشته باشید
سلام و درود جناب دهقان درمورد این موضوع سوال داشتم علوفههیدروپونیک یک روش غیر ارگانیک هست در مقایسه با روش کشت سنتی؟ چون به هر حال تحت شرایط ویژه تولید میشه. اگه ممکنه ئدر مورد این موضوع راهنمایی می کنید؟
سلام جناب محسنی عزیز خداقوت جناب دهقان دیگر در مجموعه پارس صنعت تشریف ندارند وبنده برای پاسخگویی در خدمتتان هستم .جناب محسنی روش هیدر وپونیک تمام مراحل رشد ظرف یک هفته است که کمترین میزان مواد شیمیایی که در محصولات سنتی بکار میرود استفاده میشود پس با توجه به این موارد غیر ارگانیک بودن را میتوان نادرست دانست
سلام وقتتون بخیر
آیا برای کشت علوفه هیدروپونیک باید از مواد محلول مغذی در آب هم استفاده کنیم یا تنها آب خالی کافی هست؟ چون برای بقیه محصولات کشاورزی این مورد رو دیدم، خواستم بدونم برای علوفه هیدروپونیک هم همین طوره؟
سلام خانم میرایی وقتتون بخیر در ارتباط با سوالی که پرسیده بودید باید خدمتتون عرض کنم با توجه به اینکه دوره رشد علوفه یک هفته است درست بعد از یک هفته باید برداشت شود میشود گفت کود اگر باشد خوب است ولی اگرکود لازم را در دسترس نداشته باشید مشکلی پیش نمیاد وبرای استفاده از کود باید حتما توجه داشته باشید که کود مصرفی دوره کارنس داشته باشد وبعد از یک هفته مواد شیمیایی تجزیه شود
با عرض سلام و آرزوی موفقیت
یک سوالی داشتم علت رشد سریع بذرها در علوفه هیدروپونیک چه دلیلی دارد؟ یعنی چرا در این روش انقدر سریع گیاهان رشد می کنند در حالیکه عنصر اساسی خاک حذف شده است.
سلام جناب راستگو ممنون از ارزوی خوبتان علت رشد سریع بذرها را میتوان برای این علت دانست که شرایط محیطی مناسب فراهم میشود و دما ورطوبت ونور لازم جزو شرایط رشد مساعد لازم است و مواد مغذی برای مصرف این محصول در جوانه بذر است
سلام و درود. علوفه هیدروپونیک چه مقدار از خوراک دام باید باشه. درصد خوراک خشک به علوفه هیدروپونیک چقدرر باید بهشه.ممنونم
سلام جناب اکبرزاده ایام به کام . دوست عزیز مقدار درصد علوفه تر و خشک بستگی به نوع دام شما دارد. که دام سبک است یا دام سنگین ولی در کل برای اینکه جیره غذایی دام را تغییر دهید احتیاج به حرکت در یک شیب ملایم داریم
سلام روزتون بخیر. مقالتون رو خوندم خیلی عالی بود. فقط یه سوال در مورد نور رشد علوفه هیدروپونیک نوشتید که نورهای فول اکسپکتروم نمی شه استفاده کرد، پس از چه جور نوری باید برای کشت علوفه هیدروپونیک استفاده کرد؟
سلام جناب باقری ایام به کام .ممنون از حسن تو جه تان در جواب به سوالتان عرض میکنم نورهای فول اکسپکتروم جزو نورهای گران است و شما میتوانید برای صرفه جویی از نورهای ال دی که همان باز دهی را دارد استفاده کنید .بعضی از گیاهان مانند کاکتوس حتما احتیاج به نور فول اکسپکتروم دارد
سلام و عرض ادب.
در مورد دوره خواب بذر علوفه هیدروپونیک که در مقاله گذاشتید میشه لطفا توضیح بدید. این مدت دقیقا چند وقته؟ و اینکه کشت علوفه هیدروپونیک خیلی به این عامل بستگی داره یا نه؟
سلام سر کار خانم دهباشی روزتون بخیر . خانم دهباشی عزیز منظور از خواب بذر علوفه بعد از شستشو بذر و مرحله خیساندن در بعضی از مواقع افراد ترجیح میدهند که بذر مدت زمانی در تاریک خانه باقی بماند که در این مرحله اصطلاحا خواب بذر می گویند . البته در این مورد اساتید فن نظرات مختلف دارند
سلام روز بخیر و خدا قوت.
من در محصولاتتون جعبه فرمان گلخانه علوفه هیدروپونیک رو دیدم. اما در این مقاله نبود. این محصول جز الزامات هست یا نه فرعیات؟ ممنون میشم در مورد این محصول هم در این مقاله چیزی بنویسید
سلام دوست عزیز ممنون از توجه شما .جناب مهد یار استفاده از جعبه فرمان این مزیت را دارد که نحوه مدیریت گلخانه را برای شما راحت تر می کند و با دادن فرمان های لازم احتیاج به حضور مدام فرد برای کنترل یا انجام کارهای دستی نیست
سلام وقتتون بخیر
سوال بنده اینه علوفه هیدروپونیک رو میشه در پشت بام منزل و در یه گوشه مثل گلخانه درست کرد؟ اگه امکانش هست در مورد مکان های قابل کشت بیشتر عکس یا فیلم یا مطلب بزارید، خب خیلی ها سرمایه اولیه شون کمه. ممنون
سلام جناب فرجی خدا قوت ببینید دوست عزیز برای مثال خدمتتون عرض کنم در رانندگی برای رسیدن به مقصد شما می توانید یک خیابان یک طرفه را خلاف بروید شاید به مقصد هم برسید ولی از راه اشتباه وامکان تصادف از روبرو هم وجود دارد در بحث هیدروپونیک بزرگی مکان مطرح نیست شما در کوچکترین اسکیل کوچک هم بخواهید میتوانید راه اندازی کنید فقط مهم استفاده از فضای مناسب و شرایط درست است که بتوانید نتیجه مطلوب را بدست بیاورید در سایت عکس و فیلمهای عزیزانی که در مکانهای کوچک راه اندازی کردند را می توانید مشاهده کنید
با سلام به اساتید سایت پارس صنعت
ممنون از اطلاعات خیلی خوب و مفیدی که در اختیار ما قرار دادید
من سوالات خیلی زیادی در خصوص علوفه هیدروپونیک نحوه ی کشت و مسائل پیرامونش داشتم که جواب بیشترشون رو توی این صفحه پیدا کردم
اینطور متوجه شدم نیاز به یک راهنما در ابتدای کار دارم و اینکه من گلخونه ی علوفه هیدروپونیکم رو توی شهر رفسنجان میخوام راه اندازی کنم، آیا امکانش هست کارشناسان شما به صورت حضوری برای راه اندازی به محل سالن هیدروپونیک من مراجعه کنند؟
برای شروع من ۵۰ متر رو می خوام ببرم زیر کشت
سلام جناب جهانی ممنون ازدیدگاه مثبت شما که برای ما انرزی ادامه کار است جناب جهانی برای اطلاعات بیشتر و راهنمایی برای راه اندازی ممنون میشوم که با کارشناسان ما تماس بگیرید تا انها برای راه اندازی اطلاعات لازم را به شما بگوییند
سلام وقت بخیر ممنون از شما و اطلاعات آموزنده و جامعی که در اختیار ما گذاشتید . من خودم از جلسات مشاوره شما برای کشت علوفه هیدروپونیک برای مجموعه دامداری خودمون استفاده کردم و واقعا از نتیجه کار بسیار بسیار راضی بودم . خیلی خوشحالم که با مجموعه شما آشنا شدم و شما رو به تمام همکاران خودم هم معرفی و پیشنهاد میکنم . باز هم سپاس از خدمات ارزنده شما
سلام سامان عزیز تشکر از لطف و انرزی خوبتان . وجود شما خوبان انگیزه برای تلاش بیشتر مجموعه پارس صنعت است و رضایت و پیشرفت شما بهترین تبلیغ برای ما است
با سلام خدمت محموعه محترم پارس صنعت . من به تازگی از خدمات شما جهت کشت علوفه هیدروپونیک و سازه هیدروپونیک ساخته شده توسط شما برای مجموعه کاری خودم استفاده کردم و بسیار از نتایج حاصل شده راضی هستم . ممنون از شما و تیم متخصص شما که حتی بعد از انجام کار باز هم پیگیری لازم رو انجام میدین و پشتیبانی کامل انجام میدین . با امید موفقیت بسیار برای شما عزیزان . رضا تاجلو
سلام جناب تاجلو امیدوارم روز به روز در کارتان موفق باشید تمام سعی ما این است بتوانیم کیفیتی ارایه دهیم تا مشتری همیشگی ما شوید رضایت شما بهترین تبلیغ برای ماست
سلام
ممنون بابت سایت خوبتون
من ساکن شهر مشهد هستم و یه دامداری دارم با 300 راس دام سبک واقعا بریدم اینقدر هزینه کردم اونم با این هزینه ها و قیمت ها اسم علوفه هیدروپونیک رو چندبار از بچه ها شنیدم چندتا کلیپ هم بهم نشون دادن ویدیوهای شما رو هم دیدم واقعاً نمیدونم بیام هزینه کنم جواب میگیرم یا نه لطفاً از دامدارهایی که الان دارن استفاده می کنن توی سایتتون ویدیو بزارید تا ما برای هزینه کردن دلگرم بشیم
سلام جناب رحیمی خدا قوت با توجه به این که شما دامدار هستید کشت علوفه هیدرو پونیک یکی از سرمایه گذاری هایی است که اگر شما امسال اقدام نکنید حتما سالهای اینده مجبور به انجام این کار هستید با توجه به اینکه کشور ما رو به خشکسالی میرود کشت هیدرو پونیک تنها راه وامن ترین کار برای نگهداری دامداری ها است شاید الان قشر دامدار یا کشاورز ما اشنایی زیادی نداشته باشند ولی در اینده نزدیک با توجه به ضرورت کار این کشت فراگیر میشود . جناب رحیمی برای مثال خدمتتان عرض کنم زمانی نه چندان دور همه از تلفن استفاده میکردند وضرروتی برای موبایل دیده نمی شد ولی الان حتی افراد بسیار مسن هم از موبایل استفاده می کنند . وممنون از پیشنهاد خوبتان حتما اجرا میکنیم
سلام من خودم با کمک مهندسان با دانش پارس صنعت تونستم نتیجه بسیار خوبی در کشت علوفه و همچنین کم کردن هزینه خوراک دام به موفقیتهای چشمگیری برسم و در حال حاظر با همکاری شرکت خوب پارس صنعت برای افراد و دامدارن دیگر سالن کشت احداث میکنم در خراسان
سلام و خدا قوت
لطفا در خصوص تعلیف بز با علوفه هیدروپونیک توضیحات میفرمایید. چون لبنیات بز و گوشتش در کشورهای اروپایی بیشتر مصرف می شه و شاید بخوام صادرات کنم.
ممنونم
سلام جناب جمشیدی ایام به کام در حال حاضر هنوز برای خشک کردن علوفه هیدرو پونیک به نتایج قطعی نرسیدن انشالاه در اینده نه چندان دور که بحث کیفیت از لحاظ ازمایشگاهی اوکی بود ان وقت شما با خاطری اسوده میتوانید برای صادرات اقدام کنید
ممنون برای اطلاعات خوبتون در زمینه ی علوفه ی آبکشت
روش آبکشت برای علوفه 50 سال است که در کشورهای پیشرفته دنیا استفاده میشه و متاسفانه در ایران با تاخیر خیلی زیاد این مردم هستند که خودشون این روش کشت علوفه رو اخیراً بومی سازی کردند.
آیا همکاری با مجموعه ی پارس صنعت برای فروش تجهیزات سالن های علوفه هیدروپونیک در شهر اصفهان برای اینجانب امکان پذیر می باشد؟
ممنون میشم شرایطتون برای همکاری رو اعلام بفرمایید
سلام جناب مردیها وقت بخیر همین طور که فرمودید کشت هیدرو پونیک علم نویی در ایران تقریبا به حساب میاید ولی با توجه به حشکسالیهای اخیر خوشبختانه دامداران عزیز استقبال خوبی از این کشت می کنند در جواب سوالتان عرض کنم بله تمام تجهیزات از صفر تا صد همراه کلاس اموزشی و مشاوره های هنگام کشت در مجموعه پارس صنعت موجود می باشد برای اطلاع از حدود قیمتها هم می توانید به سایت مراجعه کنید هم می توانید با ما تماس بگیرید تا کار شناسان راهنماییهای لازم را برای شما انجام دهندد