تهران، شادآباد

سبد خرید

مه ساز خانگی چیست؟ مزایا و معایب⚡

نسرین نیک نژاد

سپتامبر 28, 2022

8:06 ق.ظ

3 Responses

رطوبت ساز التراسونیک

رطوبت سازهای خانگی، هوای تازه و رطوبت را به فضای خانه شما اضافه می‌کنند تا از خشکی هوا که می‌تواند باعث تحریک بسیاری از قسمت‌های بدن شود، جلوگیری کنند. این دستگاه می‌تواند به‌ویژه برای درمان خشکی پوست، بینی، گلو و دهان بسیار مؤثر باشند. آنها همچنین می‌توانند برخی از علائم ناشی از آنفولانزا یا سرماخوردگی را کاهش دهند. برای آشنایی بیشتر در مورد اینکه «مه ساز خانگی چیست؟» به نوشتار زیر توجه کنید.

رطوبت ساز التراسونیک

انواع رطوبت ساز خانگی:

نوع رطوبت ساز خانگی که انتخاب می‌کنید به سلیقه شخصی، بودجه و اندازه خانه‌تان که می‌خواهید رطوبت به آن اضافه کنید بستگی دارد؛ به‌طورکلی پنج نوع رطوبت ساز خانگی وجود دارد.

  • رطوبت سازهای مرکزی
  • رطوبت ساز پروانه‌ای
  • رطوبت ساز التراسونیک

آشنایی با انواع مختلف رطوبت ساز خانگی:

امروزه بنا به توصیه کارشناسان، استفاده از رطوبت سازها برای هر خانه‌ای لازم و ضروری است. در ادامه با انواع رطوبت سازهای خانگی آشنا می‌شویم.

  • رطوبت ساز مرکزی

رطوبت سازهای مرکزی مستقیماً در واحد تهویه مطبوع یا گرمایش خانه تعبیه می‌شوند. این مدل مه ساز خانگی گران‌ترین نوع رطوبت سازها هستند و اگر می‌خواهید رطوبت را در کل خانه اضافه کنید، بهترین گزینه  هستند.

  • رطوبت ساز پروانه‌ای

رطوبت ساز پروانه‌ای با کمک دیسک‌های چرخشی که با سرعت بالا کار می‌کنند، فعالیت می‌کند این نوع از رطوبت ساز خانگی اغلب ارزان‌تر هستند. آنها همچنین یکی از مناسب‌ترین  رطوبت سازها برای اتاق کودک هستند، زیرا غبار خنک ایجاد می‌کنند و خطر سوختگی ندارند.

نکته منفی این مدل نیز مانند بخار سازها است که فقط برای یک اتاق کار می‌کنند. همچنین  آنها می‌توانند مشکلات تنفسی را برای افراد مبتلا به آلرژی و آسم در صورت مصرف بیش از حد ایجاد کنند.

  • رطوبت ساز التراسونیک

رطوبت ساز اولتراسونیک با کمک ارتعاش، یک غبار خنک تولید می‌کنند. قیمت این دستگاه بسته به متراژ موردنیاز خانه شما متفاوت است. این مدل رطوبت ساز خانگی در دو مدل سردوگرم در دسترس هستند.

رطوبت ساز

مزایای استفاده از رطوبت ساز خانگی:

رطوبت به‌عنوان یک عامل مرطوب‌کننده طبیعی عمل می‌کند که می‌تواند خشکی را از بین ببرد. به همین دلیل اغلب از رطوبت ساز خانگی برای تسکین موارد زیر استفاده می‌شود:

  • پوست خشک
  • احتقان سینوس / سردرد
  • خشکی گلو
  • سوزش بینی
  • بینی‌های خونی
  • تارهای صوتی تحریک شده
  • سرفه خشک
  • لب‌های ترک‌خورده

هنگامی که هوای خانه شما خشک است، ممکن است مستعد ابتلا علائم ذکر شده در بالا باشید. این امر به‌ویژه در ماه‌های زمستان یا زمانی که از سیستم‌های سرمایشی در تابستان استفاده می‌شود رایج است.

مزایای دستگاه‌ التراسونیک:

مه سازهای التراسونیک مزایای زیادی دارند، در ادامه به مهم‌ترین آنها می‌پردازیم:

به‌طورکلی همه رطوبت سازها در مرطوب کردن هوا بسیار خوب هستند. اما باید توجه داشته باشید که آنها باید به‌قدری رطوبت به هوا اضافه کنند که این مزیت به یک عیب تبدیل نشود و در نتیجه هوا بیش از حد مرطوب نشود تا باعث رطوبت و کپک زدن شود.

به همین دلیل لازم است که رطوبت ساز اولتراسونیک دارای یک  رطوبت‌سنج باشد تا بتواند سطوح رطوبت را تشخیص دهد و هنگامی که هوا به‌قدر کافی مرطوب است، دستگاه را خاموش کرد.

1 . رطوبت سازهای اولتراسونیک را می‌توان بسیار کوچک و فشرده ساخت، زیرا مکانیسم مرطوب‌کنندگی آنها بسیار ساده است. اصولاً دلیل کوچکی آنها  مربوط به مخزن آب است؛ بنابراین اگر نیاز دارید که رطوبت ساز خود را در فضای بسیار کوچکی قرار دهید، آنها انتخاب مناسبی هستند.

  1. 2. لرزش یک رطوبت ساز اولتراسونیک خانگی بسیار کمتر از مدل‌های دیگر است.
  2. رطوبت ساز خانگی التراسونیک هیچ گرمایی تولید نمی‌کند و این مزیت باعث می‌شود که از رطوبت سازهای بخاری که آب را برای تولید مه، گرم می‌کنند، ایمن‌تر باشد.

این مزیت می‌تواند زمانی مهم باشد که از آن در اتاق کودک استفاده می‌کنید.

  1. یکی دیگر از مزایای دستگاه التراسونیک، عدم نیاز به تعویض فیلتر است که در دستگاه‌های دیگر به علت سختی آب، باید آن را هرچند وقت یکبار حتماً عوض کرد.
  2. مه سازهای التراسونیک برق بسیار کمی مصرف می‌کنند، به همین دلیل استفاده از آنها بسیار مقرون‌به‌صرفه است.

رطوبت ساز

معایب دستگاه رطوبت ساز خانگی:

اضافه‌کردن رطوبت به هوا، همان‌طور که مفید است، می‌تواند مضر نیز باشد. زیرا رطوبت بیش از حد می‌تواند باعث مشکلاتی برای سلامتی شود. میزان رطوبت بالا می‌تواند مشکلات تنفسی را بدتر کند و هوای شرجی را در خانه ایجاد کند که این میزان از رطوبت  می‌تواند رشد کپک، قارچ، باکتری‌های مضر و … را افزایش دهد.

بر اساس نظر کارشناسان رطوبت باید بین 30 تا 50 درصد باقی بماند که دستگاه رطوبت‌سنج می‌تواند این مقدار را برای خانه شما تعیین کند. برخی از رطوبت سازهای مرکزی مجهز به رطوبت‌سنج هستند.

سعی کنید به‌صورت روزانه رطوبت را تست کنید، به‌خصوص اگر فردی در خانواده شما آلرژی یا آسم دارد.

انتخاب مناسب یک رطوبت ساز خانگی:

اگر باتوجه‌به مطالب بالا، تصمیم به خرید یک رطوبت ساز دارید، در ابتدا باید مدلی را انتخاب کنید برای فضای مورد نظرتان مناسب باشد.

در انتخاب یک رطوبت ساز اندازه مخزن و تعداد دفعات نیاز به پرکردن آن بسیار مهم است. اگر می‌خواهید یک اتاق بزرگ را مرطوب می‌کنید به یک رطوبت ساز از نوع التراسونیک با مخزن بزرگ‌تر نیاز دارید، به‌خصوص اگر از آن در اتاق‌خواب می‌خواهید استفاده کنید

اما اگر اتاق شما بسیار کوچک است، می‌توانید از یک رطوبت ساز با یک مخزن کوچک استفاده کنید. یکی از ویژگی‌های بسیار مهم برای خرید رطوبت ساز خانگی، داشتن رطوبت‌سنج است که در صورت افزایش بیش از حد رطوبت، رطوبت ساز را به طور خودکار خاموش می‌کند. این کار برای جلوگیری از هوای بیش از حد مرطوب که می‌تواند منجر به رطوبت یا رشد کپک شود، لازم است.

رطوبت ساز

نتیجه گیری:

حال که با رطوبت ساز خانگی و مزایا و معایب آن آشنا شده‌اید، وقت آن رسیده تا یکی از این دستگاه‌های سودمند را برای خانه خود خریداری کنید. شما می‌توانید برای خرید این محصول به صفحه رطوبت ساز التراسونیک در سایت پارس صنعت مراجعه نمایید.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
نسرین نیک نژاد
2022-09-28
08:06
3 Responses

مقالات مرتبط

3 پاسخ

  1. سلام این دستگاه برای خونه می شه استفاده کرد؟ یعنی مناسب خونه هست یا مراکز صنعتی؟

    1. سلام دوست عزیز از این دستگاه برای محیط خانه هم میشود استفاده کرد والبته حتما باید بنا به اندازه متراز مورد استفاده سفارش داده شود و برای اینکه اندازه مقدار رطوبت خانه را هم اندازه بگیرید از سنور دما ورطوبت اسیفاده کنید خیلی بهتر است فقط اگر از لحاظ ظاهری هم که بسیار سلیقه ای است

  2. سلام روزتون بخیر
    این دستگاه برای مساحت چند متری مناسبه؟ اگه امکانش هست متراژ رو بگید ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *