صنعت دامداری یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی در ایران است. بیشتر شهرهای ایران به لحاظ موقعیت جغرافیایی مستعد صنعت دامداری هستند اما در چند سال اخیر به علت بارشهای کم و خشکسالی، این صنعت با چالش کمبود علوفه روبرو شده است.
یکی از شهرهای ایران که در چند سال اخیر با بحران جدی خشکسالی روبرو شده است و متأسفانه باغهای زیادی از آن خشک و بایر شده است، شهر ساوه است.
در این نوشتار به بررسی راه حلی برای بحران کمبود علوفه سبز و تازه با روش کشت علوفه هیدروپونیک در ساوه میپردازیم.
کشت علوفه هیدروپونیک چگونه است؟
علوفه هیدروپونیک، از بذرهایی بدون خاک و با آب کم تولید میشود. علوفه هیدروپونیک در هر روز از سال، حتی در فصل خشک قابل کشت است.
این روش کشت ریشه در گذشته ایرانیان دارد، زمانیکه سبزههایی برای عید نوروز میکاشتند ولی متأسفانه در طی سالیان این روش فراموش شد تا اینکه کشت علوفه هیدروپونیک در اروپا حدود 50 سال پیش و در ایران حدود 15 سال،دوباره مورد استفاده قرار گرفته است.
مزایای کشت علوفه هیدروپونیک درساوه
1. کاهش مصرف آب
2. عدم نیاز به مساحت زیادی زمین
3. حذف نیروی کار
4. کاهش 90 درصدی هزینه کشاورزی در مقایسه با علوفه سنتی
5. امکان فروش علوفه سبز به شهرها و روستاهای اطراف و ایجاد اشتغال زایی
چرا آینده دامداری به علوفه هیدروپونیک نیاز دارد؟
ما در برههای از زمان ایستاده ایم که باید بپرسیم چه مقدار سوخت فسیلی برای حمل و نقل غذایی که می خوریم مصرف می شود. با مصرف ا لیوان شیر، چه مقدار کربن و آب در تولید آن نقش دارد؟ اینکه سعی کنید غذای سالم و ارگانیک بخورید عالی است، اما آیا غذای شما دوستدار محیط زیست هست؟
علوفه هیدروپونیک، یکی از روشهای بهینه در مصرف آب و عدم تخریب خاک است که مصرف آن توسط دام و طیور می تواند یکی از روشهای حفظ محیط زیست باشد.
شرکت پارس صنعت با بهرهگیری از دانشهای نوین کشاورزی، روش کشت علوفه هیدروپونیک را در ایران رواج داده است و تمامی لوازم کشت علوفه هیدروپونیک را در دسترس علاقهمندان به این کشت قرار داده است.
آشنایی با کشت علوفه هیدروپونیک در ساوه
• دانهها را از یک روز قبل زیر نور مستقیم خورشید خشک کنید.
• دانههای باکیفیت خوب را در محفظهای شستشو دهید.
• دانههای شناور سبکوزن را بردارید.
• آب را تخلیه کرده و دوباره آب تازه اضافه کنید.
• مراحل بالا را تکرار کنید تا خاک و دانههای ضعیف از بین بروند.
• محلول ضدعفونیکننده را به دانهها اضافه کنید.
• پس از تخلیه ماده ضدعفونیکننده، دانهها را خیس کنید و در محوطه تاریک قرار بدهید تا جوانه بزند.
• بعد از جوانهزنی، بذرها را به طور مساوی روی سینی کشت هیدروپونیک منتقل کنید.
• بذرهای جوانهزده شده را در زیر نور مصنوعی قرار دهید زیرا نور خورشید برای جوانهها مضر میباشد.
• مرحله آخر آبرسانی با مه پاش به سینی جوانههای علوفه میباشد.
مشاوره علوفه هیدروپونیک در ساوه
کشت علوفه هیدروپونیک، به طور حتم باید با نظر کارشناسان این صنعت باشد. زیرا هرگونه اشتباه کوچکی ممکن است منجر به آسیب دیدگی علوفه و در نتیجه عدم استفاده از محصول نهایی میشود.
شما میتوانید با خرید پکیج صفر تا صد مشاوره علوفه هیدروپونیک پارس صنعت، از ابتدا تا انتهای کار را با خیال راحت به کارشناسان ما در این مجموعه بسپارید.
در پکیج صفر تا صد کشت علوفه هیدروپونیک پارس صنعت شما از خدماتی چون مشاوره رایگان، تأمین تجهیزات و لوازم مورد نیاز کشت علوفه هیدروپونیک، تهیه بذر مناسب و همچنین پشتیبانی دائمی میتوانید برخوردار شوید.
شما میتوانید همه روزه با شماره ۰۹۹۳۵۷۰۶۷۴۷ تماس بگیرید.