نشا گیاهان از کاشت مستقیم بذر در خاک، محصولات سالمتری را میدهد. این روش کشت در بستری که سینی نشا نامیده میشود انجام میگردد.
سینی نشا ظرفی است که برای کاشت چندین بذر به طور همزمان استفاده میشود. پس از جوانه زدن بذر، نهالها در سینی نشا رشد میکنند تا زمانی که برای انتقال به خاک بهاندازه کافی بزرگ شوند.
یک سینی بذر میتواند از 6 تا بیش از 1000 دانه را در خود جای دهد.
البته هنگام انتخاب سینی نشا، گزینههای زیادی مانند مواد اولیه، نوع سینی و تعداد سلولهای موجود در آن وجود دارد.
سینی نشا بستری است که در آن بذرها به بلوغ میرسند، با کمک این وسیله حفاظت گیاهچهها تا رسیدن به بالاترین میزان رشد مهیا میشوند. نقش سینی نشا را میتوان مانند زمین دید که وقتی دانهای در آن می کاریم به گیاهی سبز مبدل می کند اما این بار نه خاکی هست و نه مدت زمان زیادی.
سینی نشا ظرفی است که برای کاشت چند بذر به طور همزمان استفاده میشود. یک سینی بذر این سینی به شما این امکان را میدهد که بذرهای زیادی را با هم در یک ظرف بکارید و بهاینترتیب آب دادن و حملونقل آنها بسیار آسانتر میشود.
مزیت کاشت نشا در سینی در استفاده بهینه از فضای کشت است. زیرا با استفاده از سینی نشا و قراردادن آن در طبقات عمودی، میتوانید نشا بیشتری تولید کنید.
از مزایای دیگر آن میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
امروزه در بازار چند نوع سینی نشا وجود دارد که میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
برای تهیه سینی نشا میتوانید از ظروف بسیار متنوعی استفاده کنید. هر ظرفی که نشتی نداشته باشد میتواند بهعنوان سینی نشا یا سینی بذر عمل کند. بهعنوانمثال:
تعداد بذرهایی که میتوانید در سینی نشا قرار دهید به چند عامل زیر بستگی دارد.
نوع بذری که میکارید بر فاصلهگذاری تأثیر میگذارد و میتواند بسیار متفاوت باشد! بهعنوانمثال، در صورت کاشت میکرو گرینها، میتوانید بذرها را خیلی نزدیک به هم در سینی بدون فاصله بکارید. از طرف دیگر، بذر گوجهفرنگی ممکن است 4 تا 5 سانتیمتر از هم فاصله داشته باشند تا فضای کافی برای رشد نشاها فراهم شود، بدون اینکه ریشههایشان درهمپیچیده شود.
هر چه سینی بزرگتر باشد، دانههای بذر بیشتری میتوانید داخل آن قرار دهید. اگر به سراغ یک سینی نشا مسطح بروید، میتوانید بذرها را نزدیک به هم بکارید، اما خطر گرهخوردن ریشهها در آینده وجود دارد.
حفرههای کوچکتر در یک سینی نشا به معنای فضای بیشتر در یک سینی است. بااینحال، حفرههای کوچکتر فضای کمتری برای رشد نشاها باقی میگذارد و باید آنها را زودتر از سینی نشا خارج کنید.
اگر بذرهای شما کهنه یا قوه نامیه کمتری دارند، ممکن است سرعت جوانهزنی کم باشد.
معمولاً در هر حفره یک بذر میکارند تا به هر نشا، فضای خاص خودش را برای رشد دهید و دیگر نگران گرهخوردن ریشه گیاهان با یکدیگر نخواهید بود.
بااینحال، اگر سرعت جوانهزنی بذر کم باشد، اگر فقط 1 بذر در هر سلول بکارید، ممکن است بهاندازه کافی نشا دریافت نکنید. در این صورت میتوانید در هر سلول ۲ دانه بکارید تا نشا بیشتری به دست آورید.
دو روش خوب برای آب دادن به سینی بذر وجود دارد: معمولاً آبیاری سینی نشا به دو روش زیر انجام میشود:
آبیاری از بالا:
در این روش معمولاً با استفاده از اسپری یا دستگاه مه پاش، سینیهای نشا را آبیاری میکنند.
آبیاری از پایین:
در آبیاری از پایین، ظرف نشا را درون فضایی بزرگتر و مملو از آب قرار میدهند تا ریشهها کمک کمکم سیراب شوند.
نشا، گیاه کوچک چند برگی است که از رشد بذر در محیط گلخانه یا سینی نشا تولید میشود.
نشا گیاهان، قسمتی از رشد خود را در شرایطی کنترل شده میگذراند تا به زمین انتقال داده شود.
سینی نشا پارس صنعت در انواع مختلفی توسط همین شرکت ساخته می شود، این سینی ها با عمق تقریباً 3 سانتیمتر است که دارای حفرههای ریزی است و به صورت ساده، مشبک و هیدروپونیک موجود است.
از این سینیها میتوانید برای کشت نشاهای مختلف و برنج در سینی نشا برنج استفاده کنید.
جنس این سینی ها از پلی پروپیلن PP است و در صورت استفاده صحیح ماندگاری بالایی دارد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این محصول با شماره 09935706747 تماس بگیرید.
پارس صنعت تلاش میکند تا خرید راحت تری داشته باشید.تولید و تامین تجهیزات کشاورزی، صنعتی و خانگی با ارائه مشاوره های تلفنی و انلاین، قیمت های رقابتی و ارسال فوری به سراسر نقاط ایران
تمامی حقوق سایت متعلق به شرکت پارس صنعت است
پارس صنعت تلاش میکند تا خرید راحت تری داشته باشید.تولید و تامین تجهیزات کشاورزی، صنعتی و خانگی با ارائه مشاوره های تلفنی و انلاین، قیمت های رقابتی و ارسال فوری به سراسر نقاط ایران
پارس صنعت تلاش میکند تا خرید راحت تری داشته باشید.تولید و تامین تجهیزات کشاورزی، صنعتی و خانگی با ارائه مشاوره های تلفنی و انلاین، قیمت های رقابتی و ارسال فوری به سراسر نقاط ایران
تمامی حقوق سایت متعلق به شرکت پارس صنعت است